7 outfits 7 days – all planned for once

Elke week kom je weer voor een uitdaging te staan om te beslissen wat te dragen gedurende de week. Dit lijkt voor velen een moeilijke taak om uit je garderobe een gepaste outfit te kiezen. Vaak geraak je er maar niet aan uit. Dus, de beste manier om je wekelijkse kleding te beheren, is om de routine te vereenvoudigen en een outfit voor elke dag te selecteren. De outfit moet in overeenstemming zijn met de dag die bij je persoonlijkheid en behoefte van die dag past.

Tunique Fuchsia For Monday

Het is tijd om een ​​nieuwe start van de week te geven, zelfs als je niet bereid bent om terug te gaan naar de “oude en saaie” routine. Maandag moet levendig en luid zijn zodat je de motivatie krijgt om met volle moed aan jouw dag te beginnen. Om met een goed gevoel aan een nieuwe week te starten, ging ik met een lichte en aantrekkelijke outfit voor vandaag. Ik zal er prachtig uitzien en mijn collega’s zullen opfleuren van mij zo te zien. Dat is de reden dat ik voor een andere strategie voor die dag heb gekozen en ging voor een aantal heldere opties zoals Tunique Fuchsia.
De top met volle mouwen met een belletje en een riem wordt geleverd in een ronde onderkant, perfect om te dragen met een paar blauwe denim of witte broeken. Tevens is de tunique voorzien van een heupriem met een knoop aan de voorkant. Bovendien heeft de onderkant zijn eigen snitten en rondingen die hem een ​​geweldige stijlvolle vorm geven, zodat hij perfect past bij een casual look. De mouwen hebben een opengesneden opening die ideaal is voor een zomerse look. Ik had het gepaard met kleine nopjes, fijne vlechtwerk en de formele schoenen die perfect samengaan met mijn jurk.

Lyocell Rug for Tuesday

Na een heldere maandag, is dinsdag veel neutraal. Om je persoonlijkheid een ander vleugje durf te geven, is hier een Lyocell-kleed gemaakt met 100% Lyocell en blauwe kleur. Het knielange kleed met steekzakken aan de voor- en zijkant en een heupband is een perfecte combinatie om te pronken met een kantje brutaliteit. Bovendien zorgen de bruine huidskleurige knoppen voor een fijne dag op kantoor en zelfs buitenshuis. deze ene outfit is goed genoeg voor elk type activiteit.
De in de vacht gestileerde nekopening geeft een perfect zicht op je schoonheid. De tailleband helpt je om een ​​fijne knoop te maken en te pronken met je mooie taille. Deze jurk is ook goed om te combineren met je zomerse sandalen of hakken. Je kunt de jurk begeleiden met de trendy ronde polsmandzak met Pompom om het nog beter te maken. het zal een perfecte draagtas zijn die past bij de stoere en droge look op een zomerse dag. Aan de andere kant zal het je helpen om je comfortabel te voelen in deze outfit. Deze wordt geleverd met een lange schouderriem waarmee de tas aan je zij op de schouder kan worden opgehangen. Je kan de polsband ook met de korte hendels dragen om het er stijlvol uit te laten zien.

Lyocell Pants Pink for Wednesday

Woensdag lijkt het midden van de week te zijn en je kan wel wat moe zijn van de voorgaande dagelijkse routine. Dus op deze dag mag het een beetje low profile zijn met iets lichters en ontspannends. In dit opzicht moet je jezelf koppelen aan iets lichters waardoor je je goed en minder gestrest voelt. Een roze Lyocell broek is een goede keuze voor jou om te combineren met een witte top. De broek is voorzien van een bijpassende riem dat vervaardigd is uit beste materiaal. Het met lange mouwen wit topje past hier perfect bij. Ons model draagt hieronder witte sneakers, om het een extra comfortabel gevoel te geven.. Voorzien met leuke knopen aan de voorkant, maakt het een gebalanceerde en verbazingwekkende optie voor jou. De witte top kan je perfect in de broek broek stoppen voor een zakelijke uitstraling.

Deze uitstraling is niet alleen comfortabel, maar brengt ook de Franse kant naar voren. Hiermee kan je een stap voorwaarts maken op het gebied van mode en glamour. Dit maakt het een perfecte outfit voor uw woensdag met een beetje variatie. Bovendien kunt u de tijdloze sneakers dragen om uw voeten de nodige comfort te geven.  Als u van plan bent om na het kantoor te gaan wandelen, dan is dit een perfecte outfit om van de lange wandelingen te genieten. Je kunt zelfs lunchpauze-wandelingen maken. Koppel het een fijne en het aangename aan jouw werkdag.

Trendy Camel Jumpsuit for Thursday

Donderdag komt met een knaller en laat je opengaan met je gewaagde uiterlijk. It’s the time of the week wanneer je je opmaakt voor een geweldig weekend dat eraan komt. Je moet er fris uitzien op je werk en de mensen ontmoeten met de beste versie van jezelf.

Make Them Jealous !

Op donderdag kun je kiezen voor de Trendy Camel Jumpsuit, die je een complete en samengestelde dressing geeft. De jumpsuit van 100% katoen is ontworpen voor de zomers en wordt geleverd in drie verschillende maten die u kunt krijgen nadat u door de maattabel van de fabrikant bent gegaan. Dit is een van zijn eigen soorten die wordt geleverd met een heupriem om je tailleomvang aan te passen en een stralende look te hebben. Dit vereist geen extra accessoire om impact te maken.

De jumpsuit zal goed gaan met sneakers, een felle lipstick en een paardenstaart. Kleine studs, een gewone ketting en twee ringen zijn goed genoeg om te dragen als aanvulling op je outfit. U hoeft niets extra’s te hebben bij deze outfit. Bovendien kan je volgens uw voorkeur iets heftigs met de ogen doen om ze prominenter te maken. Als u geïnteresseerd bent in het dragen van een etui dan is een transparante flap-schoudertas een ideale optie. Het wordt geleverd met een lange schouderketting en alsook zit er in de tas een leuke etui dat je eruit kan halen. Wil je mee zijn met de hype? voeg dan deze doorzichtige handtas toe aan jouw outfit.

Fushia dress with Flowers for Friday

Vrijdag is je laatste werkdag, het moet ontspannend zijn en je bent op weg naar een zalig weekendje. Je kunt iets losser en anders zijn dan eerder in de week. Fushia-jurk met bloemen is een van de beste opties voor de dag.

De jurk heeft ook onderaan een eigen flare alsook aan de mouwen. Dit maakt het comfortabel genoeg om het weekend in te gaan te hebben met een paar gewone slippers vergezeld van een heupriem en lichte make-up.
De fashion riem beige is de beste optie als je een taille wilt toevoegen die past bij de jurk en geeft je de ultieme pasvorm waar je naar op zoek bent.

Als optie: combineer deze dress met een denim jeans en witte sneakers.

This can be your two in one dress to try out and have the ultimate accomplishment.

Lyocell For Saturday

Het is niet noodzakelijk dat je de hele week voor alle nieuwe opties van jurken gaat. Je hoeft niet per se zoveel inspanningen te leveren aan je kledingkast, je kunt zelfs je outfits een beetje improviseren om er een nieuwe look van te maken. Net als de Lyocell dress is dit een complete jurk zelf maar kan deze nog verder worden geïmproviseerd om extra voordelen te krijgen. Je kunt het dragen met golden pumps om er zo een extra fashion look van te maken. Wil je nog meer shining brengen aan jouw outfit, draag er dan de transparante flap-schoudertas bij. Dit komt naar voren als de beste outfit van zaterdag.

Let’s go and be fashionista on you favorite day : SATURDAY !

Dit is weer een compleet pakket waar je in het algemeen van kunt genieten. Voor een fijne zomerzaterdag is dit kleedje perfecte om te genieten van de natuur, winkelen, strand en zelfs een feestje.

Let’s partyyyy !

Plissee Skirt Pink for Sunday

Zondag zijn de meest relaxte dagen in mijn agenda wanneer ik zo weinig mogelijk wil plannen :p Het hebben van een  lichte outfit maakt het ook ontspannend en aantrekkelijker. De roze Plissee Rok met rekbare plooien samen met een lyocell jeans lijkt de beste optie. Je kunt het combineren met een andere top, om er een feilloze outfits van te maken, vergezeld van een paar geweldige sandalen en een elegant paar oorbellen. De rok heeft een lengte van 51 cm en een elastische taille die kan worden uitgerekt en past voor verschillende maten.

Dit lijkt een van de beste artikelen die je in je kast zou moeten hebben om met veel andere tops en shirts te integreren om de beste looks te hebben. Dit is niet bepaald een zondagskleed, maar kan op elke andere willekeurige dag worden geschud. Als je een feestje hebt en een lichtere look wilt hebben, is dit een van de beste opties die je in je garderobe kunt hebben.

Conclusie Om lekker met je outfits voor de week aan de slag te gaan, is het noodzakelijk om de beste collectie te hebben en deze ook gesorteerd te krijgen. het is niet noodzakelijk dat je veel outfits in je garderobe hebt, maar om de veelzijdigheid ervan te krijgen. Je kunt de jurken door de week heen en weer schudden, improviseren en je eigen collectie maken die op de beste manier aan jou zal worden beloond. Heb je tips nodig of wil je gratis stylingsadvies? Maak dan gerust een afspraakje bij ons 🙂