Wie zijn wij ?

“Fun, elegantie en een vleugje sexiness: dat is Petit Loup. Bezielster van de webshop, Sophie Heuninck, opgegroeid in de modewereld van Nathan, zij is schoonheidsspecialiste, beauty blogger en werkt al bijna dertien jaar in de modesector. Het kriebelde al jaren om er zélf mee aan de slag te gaan! En nu is het eindelijk zover: haar geesteskind Petit Loup laat ze op jullie los.

Sophie ontwerpt haar eigen unieke selectie aan elegante jurken, rokken en blouses die haar visie op vrouwelijkheid reflecteren. Mooie trendy en opvallende ontwerpen nemen de bovenhand. Sophie heeft oog voor detail en gaat daarom steevast voor kledingstukken met een verfijnde en vaak ludieke afwerking zoals bvb. strikjes, parels en steentjes. Op die manier wil ze schitteren als de prinses die aan haar huist. Shine bright like a diamond met Petit Loup!.

De collecties wisselen zich in een sneltempo af: iedere week vind je bij Petit Loup nieuwe trendy IT-pieces en tijdloze musthaves.

Ben jij een echte Fashionista ?

Neem eens een kijkje en laat de verleidelijke wolvin in jezelf los!”

Met een ijzersterke, eigentijdse stijl, staat Petit Loup garant voor inspirerende collecties. Deze unieke stijl vormt de perfecte mix tussen trends, betaalbaarheid, optimale pasvorm en hoge kwaliteit. Van stoere basics, tot elegante must-haves en heerlijke stijlitems, Soofje streeft ernaar elke vrouw en meisjes op hun wenken te bedienen.

Daarom zoekt Soofje met u mee om voor iedere gelegenheid een passende out fit te voorzien, of het nu voor kantoor, casual, diner of feest is, met een outfit van Petit Loup, mag u overal gezien worden !

Mail ons